FriluftsRådet

Friluftsrådet

Fest og farver i Naturpark Vesterhavet

20. september 2017

Der er ravjagt, ravkager og masser af oplevelser på programmet når Naturpark Vesterhavet i denne uge fejrer Naturparkugen.

Vesterhavet, landskab

I Naturpark Vesterhavet kan besøgende i denne uge smage på ravkager bagt af Tobias fra ’Den store bagedyst’, mærke efteråret på cykel i Kjærgaard Plantage, tage med på Ravjagt på Vejers Strand eller opleve den smukke Filsø i naturparkugen i Naturpark Vesterhavet.

Naturpark Vesterhavet fejrer nemlig Naturparkugen fra 16.-24. september 2017 med masser af aktiviteter for hele familien. 

Programmet for ugen kan findes her.

I naturparkugen er der planlagt mere end 40 aktiviteter fordelt på 10 forskellige lokaliteter i det sydvestjyske. Det hele er organiseret af Naturpark Vesterhavet, som har samlet de mange tråde fra alle de mange frivillige og organisationer, der afholder aktiviteterne under naturparkugen. 

Formand for Naturparkrådet, og formand for Naturparkrådet, formand for Teknik og Miljø i Varde Kommune, Preben Fris-Hauge (V), åbnede i lørdags naturparkugen, hvor han fremhævede de mange store landvindinger, der allerede er opnået under kommunens arbejde med naturparken og kommunens vision: ”Vi i Naturen”. Alene det nye museumscenter, TIRPITZ, der ligger i Naturparken, har siden indvielsen i juni haft op mod 100.000 besøgende.

Naturpark Vesterhavet blev i november 2014 en del af Friluftsrådets mærkningsordning, Danske Naturparker, og er mærkningsordningens største naturpark med et areal på 22.500 ha og strækker sig helt fra Nymindegab til Blåvandshuk. Naturparken har deres egen hjemmeside, hvor mange flere aktiviteter, attraktioner og billeder kan findes: www.naturparkvesterhavet.dk

 

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website